Menu
EUR
  • Gratis verzending > €2500,- (NL/BE)
  • Volumevoordeel op alle producten
  • Flexibele verzendopties
  • Loyaliteitsprogramma

Loyaliteitsprogramma

Bij Suncia hechten we veel waarde aan onze klanten en streven we ernaar om uitzonderlijke service en beloningen te bieden. Ons loyaliteitsprogramma is ontworpen om onze dankbaarheid te uiten voor uw voortdurende steun en loyaliteit. Als gewaardeerde klant kunt u exclusieve voordelen en kortingen genieten via ons programma.

Voorwaarden:

Elke klant die binnen een kalenderjaar meer dan 100.000 euro exclusief BTW heeft besteed aan onze webshop komt in aanmerking voor het loyaliteitsprogramma. De totaalsom wordt berekend aan het einde van elke maand.

Voordelen:

Zodra u in aanmerking komt voor het programma, ontvangt u een korting van 5% op al uw aankopen tot het einde van het jaar. Deze korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Vernieuwing:

Aan het begin van elk nieuw jaar (1 januari) wordt het loyaliteitsprogramma gereset en heeft u de mogelijkheid om opnieuw in aanmerking te komen door aan de bestedingsdrempel te voldoen.

Door ons groothandel loyaliteitsprogramma te implementeren, streven we naar het bevorderen van langdurige relaties met onze gewaardeerde klanten. We geloven dat dit programma niet alleen tastbare voordelen zal bieden, maar ook dient als een blijk van waardering voor uw loyaliteit.

Als u vragen heeft of hulp nodig heeft met ons loyaliteitsprogramma, aarzel dan niet om contact op te nemen. We zijn er om ervoor te zorgen dat uw ervaring met Suncia op elk gebied uitzonderlijk is.

Veel winkelplezier en bedankt dat u voor Suncia heeft gekozen!

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€--,--
Bestel nog voor €--,-- en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »