Menu
EUR
Ontdekt de nieuwste EV laders: Teltonika's TeltoCharge

Ontdekt de nieuwste EV laders: Teltonika's TeltoCharge

Ontdek de nieuwste EV-laders: Teltonika's TeltoCharge

Bij Suncia zijn we er trots op dat we de nieuwste en meest innovatieve producten op de markt voor duurzame energie aanbieden. Terwijl we uitbreiden naar de EV-sector, zijn we verheugd om een premiumpartner, Teltonika, en hun product, de TeltoCharge EV-oplader, te introduceren.

Over Teltonika Energy

Teltonika Energy is een divisie van de Teltonika IoT Group, een wereldleider in de Internet of Things (IoT)-industrie. Met een specialisatie in voertuigtracking, internetconnectiviteit, EV-laders, telegeneeskunde en elektronicaproductie loopt Teltonika al 26 jaar voorop op het gebied van technologische innovatie.

Met kantoren in 24 landen en een personeelsbestand van ruim 2500 collega's heeft Teltonika meer dan 100 producten ontwikkeld en verkocht in meer dan 160 landen. Ze produceren jaarlijks een indrukwekkende 7 miljoen apparaten, terwijl er wereldwijd al meer dan 25 miljoen apparaten zijn ingezet. Hun hoofdkantoor en productiefaciliteiten zijn gevestigd in Litouwen, met ultramoderne productiefaciliteiten in Vilnius en Moletai.

Met het oog op de toekomst is Teltonika van plan een enorm productiecomplex in Litouwen te ontwikkelen, genaamd "High Tech Hill", waar ze alles zullen produceren, van productomhulsels tot PCB's en microchips. Dit ambitieuze project zal hun levertijden en maatwerkmogelijkheden verbeteren, waardoor een nog betere service voor hun klanten wordt gegarandeerd.

Maak kennis met de  TeltoCharge EV-lader

In de snel ontwikkelende EV-markt onderscheidt de TeltoCharge EV-lader zich door zijn combinatie van gebruiksvriendelijke functies en geavanceerde technologie. TeltoCharge is ontworpen voor uiteenlopende omgevingen, van privéwoningen tot openbare stations en biedt ongeëvenaarde veelzijdigheid en efficiëntie.

Aanpasbaar ontwerp

TeltoCharge biedt vijf voorplaat opties – Slate Grey, Winter White, Granite Brown, Burgundy en Accoya Wood – waardoor gebruikers het uiterlijk van de oplader kunnen afstemmen op hun persoonlijke stijl of de esthetiek van hun pand. Gebruikers kunnen de voorplaten zelf vervangen zonder externe ondersteuning, waardoor tijd en kosten worden bespaard.

Alles-in-één functionaliteit

De alles-in-één functionaliteit van TeltoCharge zorgt voor veilig en efficiënt opladen via Dynamic Load Balancing, waardoor stroomuitval wordt voorkomen, zelfs als er meerdere apparaten in gebruik zijn. Daarnaast is Dynamic Load Management ideaal voor appartementencomplexen en openbare ruimtes, waarbij de stroom effectief wordt verdeeld over meerdere elektrische voertuigen om overbelasting van het elektriciteitsnet te voorkomen en de groei van de infrastructuur te ondersteunen. Bovendien faciliteert OCPP Connectivity naadloze communicatie tussen laders en centrale systemen, waardoor realtime updates, diagnostiek en dynamische prijzen worden geboden.

Integratie van zonne-energie

Voor huiseigenaren kan TeltoCharge naadloos worden geïntegreerd met bestaande zonnepaneelinstallaties, dankzij de drie oplaadmodi op zonne-energie. Met deze functie kunnen gebruikers hernieuwbare energie volledig benutten, zonne-energie en elektriciteit uit het elektriciteitsnet in evenwicht brengen voor efficiëntie, of op het elektriciteitsnet vertrouwen tijdens omstandigheden met weinig zon.

Gemakkelijk te installeren

Het compacte ontwerp zorgt er ook voor dat het op meerdere oppervlakken kan worden geïnstalleerd, of het nu aan een muur of een paal is, wat flexibiliteit biedt zonder het uiterlijk van het gebouw in gevaar te brengen. Bovendien biedt de mobiele app planning en verbruiksregistratie, waardoor gebruikers tijdens de daluren kunnen opladen en kosten kunnen besparen.

Waarom kiezen voor Teltonika Energy?

Met 25 jaar ervaring en meer dan 23 miljoen geïmplementeerde apparaten biedt Teltonika ongeëvenaarde betrouwbaarheid en expertise in de Europese productie. Met kantoren in 21 landen zorgt Teltonika voor een snelle implementatie van apparaten en lokale ondersteuning in de moedertaal, waardoor een gemakkelijke en efficiënte klantervaring wordt geboden.

Bij Suncia zorgen we ervoor dat onze klanten goed zijn uitgerust met de nodige kennis om Teltonika-producten naadloos in hun aanbod te integreren. Teltonika biedt uitgebreide ondersteuning via onboarding-training, een uitgebreide Wiki-kennisbank en speciale installatieondersteuning, waardoor een soepel en efficiënt implementatieproces voor uw bedrijf wordt gegarandeerd.

Door Teltonika's TeltoCharge EV-oplader aan te bieden, zijn we klaar om aan de groeiende vraag van de EV-markt te voldoen met betrouwbare en innovatieve oplossingen. De TeltoCharge combineert stijl, efficiëntie en geavanceerde technologie, waardoor het een uitstekende keuze is voor duurzame energiebehoeften.

[products=blog_teltonika]

Recente artikelen

15-11-2023
Jimmy
15-11-2023
Hutt
15-11-2023
A Dece Oasis

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste acties.
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€--,--
Bestel nog voor €--,-- en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »