Menu
EUR
Alles over je levering

Alles over je levering

Door: Tim Reacties: 0

Om de kwaliteit van levering (en retouren) te waarborgen, hanteren we strenge eisen aan het verpakken van je bestelling. In het overzicht vindt je van alle soorten leveringen hoe we de producten veiligstellen.

Zonnepanelen

Hele pallets

De fabrikant levert de pallets aan met een complete verpakking. De panelen worden rechtopstaand gestapeld en daar gaat vervolgens een stevige kartonnen verpakking omheen. Het karton wordt omwikkeld met plastic wrap en er worden documenten toegevoegd met serienummers. Vervolgens wordt de pallet nog gefixeerd met sterke polyesterbanden.

Let op: Bij het openen van dit soort verpakkingen heb je minimaal twee paar handen nodig. Een persoon houdt de pallet rechtop terwijl de tweede persoon de modules afstapelt.

Halve pallets

Zodra je bij ons minder dan een hele pallet besteld, zullen we de fabriekspallet moeten ompakken.

  • We leggen de panelen altijd plat met de aluminium frames recht boven elkaar.
  • Monofacial modules liggen met de glaszijde omhoog.
  • Ter bescherming van de kabels en junctie box ligt de onderste module op karton.
  • De bovenste modules worden ook afgedekt met karton.
  • De gehele bestelling wordt omwikkeld met folie en gefixeerd met minimaal 2 banden.

Zonnepanelen plus kartonnen dozen

Vaak worden zonnepanelen besteld in combinatie met omvormers en andere benodigdheden. Deze worden in dozen geplaatst bovenop de pallet. Vervolgens worden ze ook gefixeerd met banden, zodat alles als 1 pallet verzonden wordt.

Als er een halve pallet zonnepanelen is besteld dan wordt er op gelet dat het gewicht van de dozen gelijkmatig verdeeld wordt over het oppervlakte van de pallet. Tevens zullen we ze altijd fixeren aan de randen van de pallet. Zo voorkomen we schade aan het glaspaneel midden op de pallet.

Thuisbatterijen

Onze thuisbatterij-sets bestaan vaak uit meerdere componenten. Deze worden per set geleverd op een europallet. De overdozen worden net als de zonnepanelen omwikkeld met plastic wrap en vervolgens gefixeerd. We beschermen de product verpakkingen met kartonnen hoekprofielen, zo voorkom je dat de polyesterbanden in de verpakking snijden bij het aanspannen.

Pakketzendingen

Alle overige bestellingen kunnen verzonden worden met pakketten. De producten worden altijd in hun originele verpakking aangeleverd. Deze worden bezorgd met DPD of toegevoegd aan je palletzending.

Recente artikelen

15-11-2023
Jimmy
15-11-2023
Hutt
15-11-2023
A Dece Oasis

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste acties.
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »