Menu
EUR
Fox ESS, de totaaloplossing

Fox ESS, de totaaloplossing

Door: Tim Reacties: 0

Het bedrijf in een oogopslag

Fox is een wereldleider in de ontwikkeling van omvormer- en energieopslagoplossingen, met een focus op string- en hybride omvormers, batterijopslagsystemen en EV-laders. Hun toewijding aan innovatie en technologie heeft hen erkenning in de branche opgeleverd, waarbij Fox onlangs het "EUPD Top Brand PV Inverter"-zegel heeft gewonnen. Deze onderscheiding is een bewijs van de toewijding van Fox om hoogwaardige producten te leveren die toonaangevend zijn in de ontwikkeling van zonne-energie.

Productlijnen

Fox is een merk dat een indrukwekkend assortiment producten aanbiedt dat voorziet in verschillende energiebehoeften. Ze zijn gespecialiseerd in stringomvormers, hybride omvormers, batterijopslagsystemen en EV-laders.

String-omvormers

De stringomvormers van Fox zijn een betrouwbare en efficiënte keuze voor zowel residentiële als commerciële toepassingen. Deze omvormers staan bekend om hun uitstekende prestaties en zijn een populaire keuze in de markt. Binnenkort introduceren we een reeks 1-fase stringomvormers die geschikt zijn voor installaties van 1 kWp tot 5,4 kWp, waardoor ze de ideale keuze zijn voor residentiële toepassingen.

[products=blog_string_foxess]

Hybride omvormers en energieopslagsystemen

Voor degenen die hun opstelling toekomstbestendig willen maken, zijn de hybride omvormers een uitstekende keuze. Deze omvormers zijn volledig compatibel met de Fox-thuisbatterijsystemen en dekken al uw behoeften, inclusief belangrijke functies zoals EPS-energiebeheer. Aanbevolen voor elke installatie boven 3,5 kWp.

[products=blog_hybrid_foxess]

De opslagsystemen van Fox zijn een perfecte keuze voor mensen die hun energiebesparingen willen maximaliseren. Ze bieden gebruikers de flexibiliteit om energie op te slaan en te gebruiken tijdens piekperiodes, waardoor ze minder afhankelijk worden van het net.

[products=blog_battery_foxess]

EV-opladers

Ten slotte bieden de EV-opladers van Fox een snelle en betrouwbare oplaadoplossing voor elektrische voertuigen, waardoor ze een essentieel onderdeel zijn in de transitie naar duurzaam vervoer. Al met al maakt het productassortiment van Fox hen tot de perfecte alles-in-één oplossing voor al uw behoeften op het gebied van PV-systemen.

[products=blog_ev_foxess]

Onderzoek & Ontwikkeling

Fox maakt deel uit van een wereldwijd conglomeraat dat bestaat uit verschillende bekende en gerespecteerde bedrijven. Een van de belangrijkste aandeelhouders is Tsingshan Group, de grootste producent van roestvrij staal ter wereld en een Fortune Global 500-bedrijf. De investering van de Tsingshan Group in toont het vertrouwen dat ze hebben in het vermogen om hoogwaardige omvormer- en energieopslagoplossingen te leveren. Als lid van dit conglomeraat kan Fox gebruikmaken van de collectieve expertise en middelen van zijn partners om voorop te blijven lopen op het gebied van de ontwikkeling van zonne-omvormers en energieopslagproducten.

De kern van de activiteiten van Fox is hun geavanceerde R&D-centrum in Wuxi, waar ze een team hebben van honderden ingenieurs en technici die experts zijn op het gebied van zonne-omvormers en energieopslagtechnologie. Ze werken onvermoeibaar om hun producten te perfectioneren en creëren innovatieve en geavanceerde functies die betrouwbaar en efficiënt zijn. De focus van Fox op uitmuntendheid en technologie heeft hen tot een topkeuze gemaakt voor mensen die omvormer- en energieopslagoplossingen nodig hebben.

Recente artikelen

15-11-2023
Jimmy
15-11-2023
Hutt
15-11-2023
A Dece Oasis

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste acties.
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »