Menu
EUR
Wat gebeurt er in Juni!

Wat gebeurt er in Juni!

Door: Tim Reacties: 0

We vandaag een paar updates voor onze lezers. Deze maand werd er bij ons hard gewerkt achter de schermen. De website is vernieuwd en de serviceverlening is verbreed. Ook brengen we een bezoekje aan 's werelds grootste beurzen, namelijk de SNEC PV Power Expo in Shanghai en Intersolar Europe in München.

We zullen later deze maand nog een klein verslag uitbrengen over de beurzen en wat we daar allemaal hebben meegemaakt. Voor nu een update die verder in gaat op de veranderingen aan onze website en dienstverlening.

De milieu bijdrage is nu zichtbaar

Voorheen was deze in onze productprijzen verrekend, maar sinds Juli 2023 is er vastgesteld dat alle milieu bijdrage zichtbaar moet zijn op de factuur. Maar wat is de milieu bijdrage nou precies?

Importeurs en fabrikanten die zonnepanelen en omvormers op de Nederlandse markt brengen zijn deels verantwoordelijk voor het recyclen. Deze partijen zijn in Nederland aangesloten bij Stichting Open, wij dus ook. De kosten bedragen per Juli 2023 zo'n 4 eurocent per kilogram zonnepanelen en 3 eurocent per kilogram omvormers. Deze kosten worden doorberekend naar de installateurs en andere partijen. Uiteindelijk betaald de eindconsument de milieu bijdrage voor zijn of haar spullen.

Onze website is volledig geüpdatet zodat dit zichtbaar is bij ieder product. Je ziet het overzicht in je winkelwagen en uiteraard op de factuur.

Maar wat als je besteld en installeert in het buitenland?

Onze buren in België en Duitsland hoeven dus geen Nederlandse milieu bijdrage af te staan. Als buitenlandse klant wordt jij verantwoordelijk gezien als invoerder van deze producten. Sluit je daarom aan bij een lokale organisatie zoals LUCID in Duitsland of PV Cycle België.

Onderconstructie

Een installateur kan nog zo'n goede deal krijgen op zonnepanelen, maar zonder onderconstructie kan er niet worden gewerkt. We verwachten binnenkort montagesystemen voor platte en schuine daken. Houdt de website in de gaten en bekijk binnenkort onze nieuwe collectie.

Alles in een nieuw jasje

De website heeft een nieuwe look, we willen de verschillende datasheets, installatiehandleidingen en producten gemakkelijker vindbaar maken en in de komende weken zal je zien dat er veel nieuwe content plaatst wordt.

Extra verzendopties

Voor alle installateurs kunnen we sinds kort extra verzendopties aanbieden. We begrijpen het goed als je niet iedere dag aanwezig bent op kantoor. Je kan daarom kiezen voor dag- en tijdspecifieke leveringen. Tevens is het ook mogelijk om een kooiaap te reserveren of de goederen te laten bezorgen met een bakwagen in plaats van een combinatie truck.

Recente artikelen

15-11-2023
Jimmy
15-11-2023
Hutt
15-11-2023
A Dece Oasis

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste acties.
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€--,--
Bestel nog voor €--,-- en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »